Aamun ajatuksia Keilarannassa.

Aamun ajatuksia Keilarannassa.
(klo 7.05)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aamuvirkku. Toki osasyynä aikaisiin aamuherätyksiin on ruuhkien välttäminen maalta kaupunkiin ajaessani, mutta olen vuosien varrella myös aidosti tottunut pitämään aamuista. On oikeasti rauhoittavaa lukea ilman mitään kiirettä mobiilisti kaikki aamun uutiset ja juoda kahvi rauhassa. Yleensä olen työpaikalla ensimmäisten joukossa ja ehdin hyvin valmistella päivän palaverit ja lukea edellisen illan ja yön aikana tulleet sähköpostit.

Pidän syksystä todella paljon. Tiedän, että moni vihaa syksyä kun kesä loppuu, mutta minä rakastan. Jotenkin herään henkiin kun ilma viilenee ja aloitan aina jotakin uutta. Tänä vuonna uusi juttu oli tämä blogi. Lisäksi aloitin uudelleen vanhan rakkaan harrastuksen nyrkkeilyn uudelleen. Syksyisin käyn sienimetsässä. En ole mikään pro-sienestäjä, joten sieniopas kulkee mobiilina metsässä mukana. Samoin maastokartat ja karttaselain, ettei pääse eksymään.

Tänään paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta. Tunnen olevani etuoikeutettu kun saan tehdä työtä, jota nyt teen. Pääsen joka päivä tapaamaan innovatiivisia kumppaneita ja mahtavia persoonia aina startupista isoihin yrityksiin, jotka päivittäin hämmästyttävät minua luovuudellaan ja innovaatioillaan. Suurimmat, menestyneimmät ja parhaimmat ideat ovat yleensä yksinkertaisia oivalluksia ja sama pätee appseissa.

Tästä on hyvä aloittaa aurinkoinen päivä.

Appsidaisyterkuin,

Tarja

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s