Mitä tänään pelataan?

Eilisten nyrkkeilytreenien jälkeen on pakko pitää lepoilta ja ottaa rennosti. Usein rentoudun pelien parissa.

Kun käytössä on joku Windows 8 -laite (tabletti, pöytäkone, läppäri tai hybridi), voi Windows-kaupasta ladata hurjan määrän niin maksuttomia kuin maksullisiakin pelejä. Melkein kaikkiin maksullisiin peleihin voi tutustua veloituksetta lyhyen kokeilujakson ajan.

Suomalaisista Windows 8 -peleistä haluan nostaa esille 10Tonsin, Prank Entertainmentin ja Beizin pelit, jotka ovat kaikki pitkän linjan pelikehittäjiä.

Tamperelainen 10Tons on julkaissut yhteensä 11 peliä, joista uusimpana syyskuussa julkaistu hittipeli Joining Hands 2. Muut julkaistut pelit ovat Joining Hands, Sparkle 2, Azkend 2, King Oddball, Heroes of kalevala, Swingworm, Tennis in the Face, Boom Brigade, Dragon Portals ja Ironworm. Tässä myös 10Tonsin haastattelu, jossa he kertovat lisää itsestään:

Prank Entertainment on myös Tampereelta ja he ovat julkaisseet suositun Ant Raid -muurahaispelin.  Kuuntele Prankin haastattelu, jossa he kertovat sekä itsetään että Ant Raid -pelistä.

Beiz (myös Tampereelta 🙂 ) kehittää suosittuja lasten pelejä ja he ovat julkaisseet Windows 8:lle Lolan Matikkajuna, I Spy with Lola ja Lola’s Beach Puzzle -pelit. Beiz kertoo haastattelussa Lolan matikkajuna –pelistä:

Näiden edellämainittujen pelien lisäksi suosittelen eri ikäisille tarkoitettuja pelejä kuten Halo Spartan Assault, Angry Birds Space , Angry Birds Star Wars , Cut the Rope, Legon Hero Factory , Monsters University, Toy Story ja Hidden Treasures.

Ja nyt pelaamaan. Tänään minua koukuttaa Joining Hands 2. 😉

Appsidaisyterkuin,
Tarja

Ps. Pelien lisäksi ilahduin tänään Iltalehden Kiekko –sovelluksesta (Windows Phone), josta näkee tulokset, kiekko-uutiset ja tilastot helposti ja nopeasti. Kun on juuret pohjoisessa, ei suosikkijoukkue voi olla mikään muu kuin Oulun KÄRPÄT! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s