Tampuuri helpottaa kenttätyön arkea kiinteistöalalla

Maailma on täynnä työtehtäviä ja prosesseja, joissa Windows 8 -sovellukset toimivat erinomaisesti ja helpottavat kenttätyöskentelyn arkea. Aikaisemmin tällä viikolla tapasin Hyvärisen Mikon Agenteqilta ja oli ilo nähdä heidän kehittämä Tampuuri-sovellus, joka helpottaa kenttätyön arkea kiinteistöalalla. Tampuuri on ERP-sovellus, jolla voi hoitaa asuttamisen, huollon ja kunnossapidon prosessit ja Windows 8 -sovelluksen kautta myös kenttätyön prosessit.

Minulle Tampuuri-sana oli vieras. Mikko kertoi, että Tampuuri tarkoittaa eteistä ja se tulee ruotsinkielen sanasta tambur (vanhaa Turun murretta). Nimen tarina alkoi yksinkertaisesti siitä, kun kolme vanhaa sovellusta päätettiin yhdistää ja Tampuurista tuli eteinen näihin sovelluksiin.

Tampuuri Windows 8 -sovelluksen avulla huoneistotarkastukset voidaan tehdä suoraan huoneistossa. Tiedot haetaan ennen tarkistusta suoraan Tampuurista ja tarkastus voidaan tehdä tämän jälkeen offline-tilassa paikan päällä. Myös kuvien ottaminen Windows 8 -tabletilla ja liittäminen tarkastukseen on mahdollista, mikä nopeuttaa ja selkiyttää tapahtuman kuvaamista tarkastuslomakkeeseen.

Tarkastuslomakkeen sisältö (huoneet, pinnat ja ominaisuudet) tulee suoraan Tampuurissa määritetyn tarkastuslomakkeen pohjalta. Sovellus tukee myös määräaikaistarkastusmallia sekä ennakkotarkastuksia. Sovelluksen tärkeimpiä hyötyjä loppuasiakkaille ovat ajansäästö, asiakastyytyväisyys ja henkilöstön tuottavuus ja näiden kautta kustannussäästöt. Työjonot, työtilausten jako ja raportointi hoidetaan tehokkaasti tabletilla ilman ylimääräistä paperityötä.

Täytyy sanoa, että Tampuuri-sovelluksessa minua erityisesti ilahdutti se, että sovellus oli keskittynyt olennaiseen eli palvelemaan huoneistotarkastuksen tekijää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tässä vielä Tampuuri-sovellus Mikon esittelemänä:

Tampuuri-sovellus on osallistunut AppAwards -kilpailuun ja kilpailee Business-kategoriassa vuoden 2014 parhaan sovelluksen tittelistä. Parhaita sovelluksia voi ilmoittaa kilpailuun aina maaliskuun loppuun 2014 saakka sivuilla www.microsoft.fi/appawards

Jos sinä olet ”Rockstar Developer”, niin suosittelen lämpimästi, että osallistut kisaan mukaan ja kerrot siitä koko Suomelle!

Appsidaisyterveisin,

Tarja

Ps. Tänään minua ilahdutti Veikkauksen Windows Phone -sovellus, sillä se kertoi, että olin voittanut Lotossa ja pääsin taas toiveikkaana laittamaan uutta riviä peliin! 😉 Siis tulos oli 4 oikein, mutta pienikin voitto ilahduttaa. Aina. 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s