Sinun, perheesi, serkkusi ja kaimasi otteluaikataulut löytyvät nyt Calmighty -sovelluksesta!

Tällä viikolla julkaistiin uudistettu Calmighty -sovellus ensimmäisenä Windows Phonelle. Tätä sovellusta on pakko hehkuttaa, sillä on yksinkertainen, nopea ja ratkaisee aktiivisen ihmisen päivittäisen ongelman – milloin se peli olikaan?

Calmighty-sovelluksen takana ovat Tomi Kaukinen ja Aleksi Laakkonen (Tomi alla olevassa kuvassa skumppapullo kädessä oikealla ja Aleksi vasemmalla) ja heidän yrityksensä GTFO Ventures. GTFO on lyhennys sanoista Get The Fuck Out eli ulos oravanpyörästä. Tomi ja Aleksi hoitavat sovellusten designin, suunnittelun myynnin sekä liiketoiminnan operatiivisen puolen. Koodauksen Calmighty Windows Phone  -sovellukseen on tehnyt Sarkain.

Tomi ja Aleksi kuvaavat -sovellusta ytimekkäästi harrasteurheilun telkku.comiksi. Telkku.com tuo TV-aikataulut eri kanavien sivuilta yhteen paikkaan ja Calmighty tuo urheiluaikataulut urheiluliittojen järjestelmistä yhteen paikkaan.

Tomi ja Aleksi.tif

Koko Calmightyn tarina lähti narkoleptisen, juuri lukiosta valmistuneen suomenruotsalaisen kesätyöntekijän ajatuksesta vuonna 2011. Tämä nuori mies heitti idean kesäduunipestin aikana ja Tomilla alkoi raksuttaa. Sekä Tomi että Aleksi olivat silloin hyvinpalkatuissa päivätöissä mainos- ja rahoitusaloilla. Vuonna 2012 he päättivät ottaa riskin, jättää kaiken entisen taakse, hypätä tyhjän päälle ja lähteä kehittämään Calmightyä.

Ensimmäinen versio Calmightystä oli ammattilaisurheilupainotteinen, eikä se liikeideana toiminut. Tomi ja Aleksi ottivat rohkeasti toisen riskin ja heittivät koko ensimmäisen vuoden kehitystyön roskiin (mm. iPhone ja Android –sovellukset poistettiin kaupasta) ja alkoivat kehittää täysin alusta helppokäyttöistä palvelua, joka kohdistuu harrastajille ja jotka arvostavat toimivaa teknologiaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Uuteen Calmightyyn on tuotu yli 250.000 urheiluharrastajan ja ammattilaisen peliaikataulut aina seiskadivarin fudiksesta E-junnujen lätkään ja kaikki siltä väliltä. Omat ja perheen aikataulut voidaan tuoda parilla klikkauksella Calmightyyn omien kalenteritapahtumin kanssa, ilmaiseksi. Lisätietoa myös sivuilta http://app.calmighty.info/

Kuulostaa simppeliltä, tehokkaalta ja fiksulta idealta? Niin se onkin. Eipä tähän voi muuta todeta kuin lataa  Calmighty -sovellus Windows Phonelle ja Enjoy! 🙂

Tässä vielä Tomin ja Aleksin hauska kisa, jossa vastaikkain Calmighty Windows Phone -sovellus ja Google – Kumpi on nopeampi? 😉

Calmighty

Appsidaisyterveisin,

Tarja

PS. Tällä viikolla minua ilahdutti Kelikamerat -sovellus, joka on helppo käyttää ja kelitiedot löytyy hetkessä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s