S-MOBIILI ON IHAN ÄSSÄ!

s_mobiili

Tällä viikolla julkaistiin S-mobiili Windows Phone -sovellus, joka tuo kuukausittaisen bonusostokertymän ja S-Pankin verkkopankin kännykkään.  Sovelluksen avulla voi tarkistaa tilin tai luottokortin saldon vaikka kaupan kassajonossa, maksaa laskuja kuvaamalla laskun viivakoodin ja vahvistaa e-laskuja. Itse pidin erityisesti siitä, että aikaisemmin Yhteishyvä-lehden kyljessä ollutta bonuslaskelmaa voi nyt seurata missä ja milloin tahansa.

S-pankin sähköisten palveluiden päällikkö Tuomo Pyhälä on sovellukseen erittäin tyytyväinen ja kertoi, että asiakkaat ovat ottaneet S-mobiilin erinomaisesti vastaan. Sovellus onkin jo parin päivän aikana saanut mainiot arviot Windows Phone Storessa.

Aluksi S-pankilla oli visio mobiilipankista, joka sitten laajentui koko S-ryhmän sovellukseksi. S-mobiili -sovellus on tehty asiakkaiden toiveesta ja sitä on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa. S-mobiilin käyttäjätestauksiin on rekrytoitu asiakkaita muun muassa sosiaalisessa mediassa. Hienoa on myös se, että sovelluksen nimi on asiakkaiden valitsema.

Jatkokehitystä sovellukselle on luvassa ja S-ryhmä lupaa tiedotteessaan, että pian S-mobiili tarjoaa käyttäjälleen myös ainutlaatuisia etuja ja näyttää reitin lähimpään S-ryhmän toimipaikkaan. Lisäksi S-ryhmässä tutkitaan parhaillaan mahdollisuutta tuoda älypuhelinsovellukseen uudenlaisia ominaisuuksia, kuten hotellien huonevaraukset tai ravintoloiden lounaspassit.

Hienoa! Näitä ominaisuuksia ja etuja odotellessa kannattaa heti ladata S-mobiili Windows Phonelle. 🙂

Appsidaisyterkuin,

Tarja

PS. Tällä viikolla minua ilahdutti se, että Hill Climb Racing julkaistiin Windows Phonelle. HCR:n Windows 8 -versio on jo ollut kaupassa lokakuusta lähtien. Nyt pääsee niskat jäykkänä yötä myöden kaahailemaan kaikilla Windows -laitteilla… 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s