Loistava uutinen lapsiperheille – Wilmasta Windows-kauppaan helppokäyttöinen sovellus!

Wilma

Tämän viikon Windows 8 -hittisovellus on ehdottomasti WILMA, joka julkaistiin ensimmäisenä Windows-alustalle. Sovellus julkaistiin torstaina ja se on ladattavissa Windows-kaupasta.

Wilman Windows 8 -sovellusta kelpaa hehkuttaa. Wilma itsessään on Starsoftin rakentama, laajasti käytössä oleva www-liittymä, jossa opettajat, oppilaat ja heidän huoltajansa voivat tarkastella koulunkäyntiin liittyviä asioita ja kommunikoida keskenään. Wilmasta löytyvät muun muassa henkilötiedot, työ- ja lukujärjestykset, arvosanat sekä reissuvihkon virkaa toimittavat pikaviestit.

Uusi sovellus nostaa Wilman käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle ja helpottaa järjestelmän käyttöä huomattavasti. Automaattinen sisäänkirjautuminen, viesti-ilmoitukset sekä mahdollisuus usean oppilaan Wilma-tunnusten yhtäaikaiseen tarkasteluun tekevät Wilman Windows 8 -sovelluksesta erittäin näppärän ja helppokäyttöisen.

Wilman mobiilipuolen kehittämisestä on esitetty toiveita jo jonkin aikaa. Starsoftin kehityspäällikön Juha Engmanin mukaan huoltajat harmittelevat usein, kun tietoturvasyistä Wilman pikaviestejä ei voi saada suoraan sähköpostiin. Wilma Windows 8 -sovelluksen avulla käyttäjä saa uudesta viestistä heti ilmoituksen sovelluksen ruutuun ja sen voi lukea välittömästi yhdellä klikkauksella. Tämä on hyödyllinen ominaisuus kaikille Wilma-käyttäjäryhmille.

Wilmasta on tekeillä myös Windows Phone -sovellus, joka tulee saataville Windows Phone -kauppaan vuoden 2014 alkupuolella. Loistavaa!!

Loppuun täytyy kertoa, että Seija-myrsky muutti minun aamun tänään totaalisesti. Minun piti olla kotona läsnätyössä aamu, mutta kun heräsin sähköt oli poissa – ei kahvia, ei vettä, ei valoa, ei virtaa. Ei siis muuta vaihtoehtoa kuin istua auton rattiin ja ajaa kohti Keilarantaa. Matkalla piti kiertää 5 kaatunutta puuta ja väistää muutamaa peuraa. Tämän jälkeen täytyy kyllä sanoa, että oli ihana saapua Microsoftin kohtaamispaikalle, jossa aamukahvi ja puuro jo tuoksui. Ja siihen päälle vielä maailman parhaimmat työkaverit. Aamu oli pelastettu. 🙂 Sympatiat kaikille teille, jota aamulla odotti sama yllätys myrskyn jälkeen ja toivottavasti sähkökatkot eivät kestä pitkään.

Appsidaisyterveisin,

Tarja

Ps. Tänään minua ilahdutti IS:n Supersää -sovellus, joka kertoi, että myrsky laantuu. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s