HUIKEA LEVELUP -KIERTUE KERÄSI YHTEEN 440 PELIKEHITTÄJÄÄ

LevelUpLogo
DPE-tiimimme on koko tämän viikon kiertänyt markkinointipäällikkö Mereta Laukkasen johdolla Suomea LevelUp -pelikehityskiertueen merkeissä yhdessä Unityn, Nokian, AppCampuksen, Viopen ja IGDA Finlandin kanssa.

Kiertue alkoi maanantaina Kajaanista, josta matka jatkui Helsingin, Tampereen ja Turun kautta Jyväskylään, joka oli kiertueen viimeinen etappi. Kiertueen pääteemana oli luoda uusia pelejä Windows 8 ja Windows Phone -alustoille sekä portata olemassa olevia Unity-pelejä Windows-kauppaan.

Erityistä kiertueessa oli se, että perinteisten seminaaritilojen sijaan tapahtuma pidettiin paikallisissa ravintoloissa ja myös se, että AppCampuksen kautta jaossa oli yhteensä 500 000 euroa hyville peli-ideoille.  Lisäksi Nokian DVLUP jakoi pisteitä erilaisten haasteiden muodossa.

Reissulta tänään kotiutunut Mereta kertoi, että kiertue oli hurja menestys. Kiertueella oli mukana yhteensä 440 pelikehittäjää ja AppCampus sai kiertueella yhteensä 25 uutta mielenkiintoista hakemusta.

Osallistujien palaute oli innostuneen positiivista. Meretan mukaan tälläisille pelikehittäjille kohdennetuille tapahtumille on kova kysyntä Suomessa. Monet kehittäjät hämmästelivät miten helposti ja nopeasti Unitylla tehdyn pelin saa portattua esimerkiksi omaan Windows puhelimeen. Oman työnsä tuloksen näkeminen heti livenä oli kehittäjien mielestä erityisen palkitsevaa.

Kiitosta saivat myös tukijoukot, joilta kehittäjät saivat apua nopeasti päivän aikana. Mereta haluaakin antaa kaikille osallistujille ja kumppaneille kiitokset LevelUp kiertueen onnistumisesta ja erityiskiitos menee Student Partner pojille: Petrus Tuominen, Niklas Raunio, Erno Kulmala, Mikko Kasanen, Toni Heinonen ja Toni Saarinen. YOU ROCK! 😀

Meretan mukaan tulemme näkemään Windows-kaupassa paljon uusia hienoja pelejä lähiaikoina.

Tässä vielä tunnelmia kiertueelta (kuvat: Mereta Laukkanen):

Kuva 1

LevelUp kumppanit Nokia, Unity, AppCampus, IGDA, Viope, Microsoft ja Student Partner kouluttajat

Kuva 2

Kajaani

Kuva 3

Tampere

Kuva 4

Turku

Kuva 5

Jyväskylä

Kuva 6

Andy Touch from Unity

Ja loppuun vielä tunnelmia Kajaanista sekä Meretan maanantain haastattelu YLE:n Uutisissa. http://areena.yle.fi/tv/2103053

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Appsidaisyterveisin,

Tarja

PS. Tällä viikolla minua ilahdutti Runtastic Windows Phone -sovellus, jonka avulla aloin seuraamaan taas juoksuharrastuksen kehittymistä. Pieni tauko teki hyvää ja nyt on taas intoa lenkkeillä. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s