Hanki hilloa mobiilisovelluksellesi

appspark_home_eng2

Maaliskuun 10. päivä starttaa Espoossa AppCampuksen tiloissa kahden päivän mittainen Mobile App Acceleration Camp (MAAC), jonka tavoitteena on auttaa lahjakkaita tiimejä ja mobiilikehittäjiä julkaisemaan sovellus tai peli AppCampus -ohjelman kautta Windows Phone kauppaan. Ohjelmaan voi hakeutua 26.2.2014 saakka sivuilla www.microsoft.fi/maac ja ohjelmaan valitaan kymmenen lahjakkainta tiimiä.

Tilaisuudesta vastaa Microsoftilla teknisenä evangelistana työskentelevä Drazen Dodik, joka toimii myös MAAC-tilaisuudessa yhtenä mentorina. Drazen kertoo, että tiimit valitaan mukaan AppCampuksen valintakriteereiden mukaan. Tärkeää on desing ja UX -osaaminen, Windows Phone/Windows 8 devaajakokemus sekä markkinointiosaaminen.

Drazen korostaa, että kaikkien tiimiläisten ei tarvitse osata kaikkea, mutta tiimeillä täytyy olla teknisten taitojen lisäksi olla business-osaamista. Kahden päivän aikana on tarkoitus hioa sovellusideoita edelleen yhdessä mentoreiden kanssa sekä syventää edelleen tiimien teknistä ja markkinointiosaamista. Valmennuksen jälkeen tiimeillä on mahdollisuus hakea rahoitusta AppCampus-ohjelmasta. Tuen määrä on 20 000 – 70 000 euroa sovelluksen kompleksisuudesta riippuen.

Jos sinulla on paras tiimi ja loistava Windows Phone -sovellusidea, niin kannattaa laittaa hakemus MAAC-ohjelmaan jo tänään. 🙂

Appsidaisyterveisin,

Tarja

Ps. Tällä viikolla minua ilahdutti Tyyli.com Windows Phone -sovellus. Kivoja vinkkejä tyyliin ja kauneuteen liittyen. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s