Etsitkö sopivaa kumppania Windows 8 ja Windows Phone -sovellusten tekemiseen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulta usein pyydetään tietoa niistä kumppaneista, jotka tekevät Suomessa asiakkaille räätälöityjä Windows 8 ja Phone -sovelluksia. Alla listattuna muutamia kumppaneita, jotka ovat tehneet sekä kuluttajille suunnattuja että yrityksen omaan käyttöön suunniteltuja Windows 8 ja Windows Phone -sovelluksia.

Adafy
www.adafy.com

Adafy Oy on suomalainen Windows-sovelluksiin keskittynyt yritys. Adafyn Windows Phone ja Windows 8 -sovelluksia käynnistetään viikottain Suomessa yli 200 000 kertaa ja yritys on muun muassa Veikkausliigan virallinen yhteistyökumppani. Kolme Adafyn vuonna 2013 julkaisemaa Windows Phone -sovellusta on ehdolla vuoden sovellukseksi Microsoftin ja Nokian järjestämässä App Awards 2014-tapahtumassa ja Adafyn julkaisemia sovelluksia on esitelty Windows Phone-kaupan etusivulla yli 70 maassa. Sovellukset ovat myös saaneet huomiota muun muassa Nokian (@NokiaUS) Twitter-tilillä, Tietokone-lehdessä ja Best Windows 8 Apps -palvelussa. Adafy on ollut toteuttamassa niin sulavia viihdesovelluksia kuin raskasta tietoturvaa vaativia mobiilipankkeja ja useat heidän mobiiliratkaisuistaan hyödyntävät Windows Azure-pilvipalvelun tarjoamia ominaisuuksia.

Appelsiini
www.appelsiini.fi

Appelsiini Finland toteuttaa nykyaikaisia liiketoimintasovelluksia mobiilistuvaan markkinaan. Ydinosaamistamme on uuden teknologian mahdollisuuksien tuominen toimialakohtaisiin ratkaisuihin ja eri järjestelmiin tallennetun tiedon hyödyntäminen paikkariippumattomasti. Julkiset referenssituotteemme löytyvät erityisesti valmistavan teollisuuden ja terveydenhuollon sektoreilta.

Appelsiini on edistyksellinen, suomalainen korkean osaamisen IT-palvelutalo. Tuotamme monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja ja kehitämme innovatiivisia asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita.


Avanade

www.avanade.fi

Avanade tarjoaa liiketoimintaa tukevia teknologiaratkaisuja ja palveluita, jotka yhdistävät näkemyksen, innovaatiot ja Microsoft-teknologioiden erikoisosaamisen. Tuotteemme ja palvelumme auttavat tuhansia organisaatioita kaikilta toimialoilta tehostamaan toimintaansa, työntekijöidensä tuottavuutta ja asiakasuskollisuutta.  Autamme yrityksiä hyödyntämään uusia mahdollisuuksia Windows 8 ja Windows Phone –ekosysteemissä tuottamalla B2B, B2C, LoB-konsepteja ja –sovelluksia. Avanaden enemmistöosuuden omistaa Accenture ja sen perustivat vuonna 2000 Accenture LLP ja Microsoft Corporation. Avanade työllistää 20 000 ammattilaista yli 20 maassa. Yhtiön Suomen konttori sijaitsee Helsingissä.


Blend Media

www.blendmedia.fi

Blend Media Oy toimittaa eri päätelaitteilla toimivia sovelluksia. Olemme keskittyneet helppokäyttöisiin sovelluksiin, jossa hyödynnetään paikkatietoa. Esimerkkeinä: Foreca Weather Windows 8:lle ja Helsinki Routes Windows Phonelle.

Conmio
www.conmio.com

Conmio on suomalainen digitaalisia palveluita suunnitteleva ja toteuttava yritys. Me suunnittelemme ja toteutamme palvelut sekä huolehdimme niiden ylläpidosta koko elinkaaren ajan. Asiakkaitamme ovat mm. The New York Times, Bloomberg ja Discovery Channel, joille olemme toteuttaneet laajasti niin natiivisovelluksia kuin päätelaiteriippumattomia HTML5-palveluitakin. Kotimaisista asiakkaista Conmio on vastannut esimerkiksi Kauppalehden Windows Phone ja Windows 8 sovelluksista sekä MTV:n Windows Phone sovelluksesta.

Digia Finland Oy
www.digia.fi


Eatech

www.eatech.fi

Eatech Oy on tamperelainen ohjelmistoyritys, joka myy ohjelmistoratkaisuja kaupanalan, teollisuuden, ohjelmistoalan ja julkishallinnon tarpeisiin. Yrityksen ydinosaamisalueita ovat mm. asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmät, maantieteellisesti hajautettujen ympäristöjen raportointi- ja seurantajärjestelmät, web-pohjaiset ratkaisut sekä maksuliikenteen, logistiikan ja sähköisen liiketoiminnan ohjelmistoratkaisut ja konsultointi. Eatech Oy:n tuoteperheeseen kuuluvat myös Eatech Portable Sales ja Services, jotka ovat Windows 8 -tabletilla toimivia liikkuvan myynnin ja huollon työkaluja.

Enisoft
www.enisoft.fi

Enisoft Oy on mobiilisovelluksiin sekä niiden
taustajärjestelmiin erikoistunut ICT-yritys. Sovellukset toteutetaan tarpeesta
riippuen joko natiivi- hybridi- tai HTML5-teknologialla. Sovellukset on
mahdollista integroida asiakkaan nykyisiin järjestelmiin usealla eri
menetelmällä kiinteäksi ja automaattiseksi osaksi asiakkaan kokonaispalvelua.

Enisoftin yksi tuote on Mobiilikunta(r)-palvelu, jonka avulla kunnat voivat
viestiä monipuolisesti palveluistaan ja ajankohtaisista asioista myös
mobiilissa. Kunnan mobiilisovelluksella asukkaat voivat olla myös kuntaan päin
yhteydessä lähettämällä palautetta ja vikailmoituksia. Mobiilikunnan
taustajärjestelmät ja kriittiset toiminnot toimivat kokonaisuudessaan
Microsoftin Azure-pilvialustalla. www.mobiilikunta.fi

Futurice
www.futurice.fi

Futurice on suomalainen ohjelmistopalveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan digitaalisessa liiketoiminnassa tarjoamalla konsultointi-, palvelumuotoilu-, ohjelmistokehitys- ja ylläpitopalveluita. Rakennamme sekä kuluttajapalveluita että liiketoimintakriittisiä yrityspalveluita useilla eri toimialoilla. Futuricen suurimpiin asiakkaisiin kuuluu kansainvälisiä operaattoreita, mediataloja, laitevalmistajia, konepajteollisuutta ja kaupan alan yrityksiä. Futurice on perustettu vuonna 2000 ja sillä on tällä hetkellä 200 työntekijää toimipisteillään Helsingissä, Tampereella, Berliinissä, Lontoossa ja Lausannessa.


Great Apes

www.greatapes.fi


HiQ

www.hiq.fi

Innofactor
www.innofactor.fi


KnowIT

www.knowit.fi


Kompozure

www.kompozure.fi

Kompozure rakentaa Windows Azure, Windows Phone ja Windows 8 –sovelluksesi. Meiltä saat palvelua 100% tyytyväisyystakuulla.

Windows Phone- ja Windows 8-sovelluksemme ovat tyypillisesti asiakkaidemme Azure-pohjaisiin sovellustuotteisiin liittyviä käyttöliittymiä, kuten rakentamassamme http://www.qnstar.fi –matkalaskupalvelussa, tai asiakkaidemme liiketoimintaprosessia tehostavia yrityssovelluksia esim. liikkuville työntekijäryhmille. Työmme liittyy usein hajautettuihin tai muutoin vaativiin ympäristöihin.

Linja
www.linja.fi

Luxus
www.luxus.fi

Nordcapp
www.nordcapp.fi

Reaktor
www.reaktor.fi

Sarkain
www.sarkain.fi

Starcut
www.starcut.fi

Symbio
www.symbio.com

Symbio on vuonna 1994 perustettu aidosti globaali tuotekehityspartneri, joka auttaa asiakkaitaan koko teollisuuden alaa muuttavien laadukkaiden tuotteiden ja tulevaisuuden innovaatioiden kehittämisessä ja tuotteistamisessa Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Symbio on toiminut Microsoftin partnerina vuodesta 2006 (Gold Application Development, Gold Mobility) ja tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuista lisäarvoa yhdistelmällä Microsoft-kumppanuuden, koko ekosysteemin ymmärryksen, laaja-alaisen kokemuksen ja maailmanluokan asiantuntijat, kuten Windows Phone ja Azure MVP:t sekä Windows ja Windows Phone – kouluttajat sekä useat sertifioidut ohjelmistokehittäjämme.

Symbio tarjoaa tuotekehitys ja testauspalveluita Windows ja Windows Phone ympäristöihin räätälöityinä asiakasprojekteina asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme monipuolisesti tuotteita, mm. pelejä (Moomins, Fish With Attitude), kassajärjestelmiä (KDR Gold) sekä teollisuuden automatisointi ja raportointijärjestelmiä (Sandvik) Windows/Windows Phone ympäristöissä.

http://appstudio.symbio.com/

Systems Garden
www.systemsgarden.com

Tieto
www.tieto.fi

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! 🙂

Appsidaisyterveisin,
Tarja

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s