Myyjä, mitä kannat mukanasi?

Tamperelaisen Eatechin kehittämässä Portable Windows 8 -sovelluksessa myyjä saa mukaansa kompaktisti kaikki tuotetiedot ja tuotteeseen liittyvät oheismateriaalit kuten esitteet, ohjekirjat, kuvat ja mainosvideot. Painavat katalogit myyjä voi jättää toimistolle, sillä tuotehinnasto, asiakashinnastot, alennusprosentit, tuoteryhmähinnat ja kampanjahinnat kulkevat mukana tabletilla.

Eatechin tarina sai alkunsa siitä kun kolme perustajaa Esa Mäkelä, Antti Kopponen ja Toni Kokkonen (=EATech)  olivat samassa paikassa töissä kehityshommissa. Eatech perustettiin samalla porukalla 2006 ja tämän jälkeen yritys on tehnyt töitä asiakasratkaisujen, ylläpidon ja tuotteiden parissa Microsoftin teknologioilla.

Tuotteiden osalta panostetaan Windows 8 ja Windows Phone -sovelluksiin ja pilvialustana käytetään Azurea. Eatechin kehittäjätiimi pitää hyvänä sitä, että Microsoftin kehitystyökalut mahdollistavan hyvän tuottavuuden kehitysprosessissa ja näyttäviä projekteja voi toteuttaa helposti.

Eatechin myyntisovellus on helpottanut muun muassa Hau-Hau Champion -tuotteista tunnetun lemmikkieläinruokiin ja -tarvikkeisiin keskittyvän Prima Pet Premiumin myyjien arkea (kts. alla oleva video & FAQ).

Usko tuotteeseen on kova ja pystymme siksi antamaan tyytyväisyystakuun, jota kovin moni ei pysty antamaan, Toni Kokkonen kertoo.

Miksi Eatech Portable? – Kysymyksiin vastaamassa Prima Pet Premium Oy:n kehityspäällikkö Lari Majamäki
http://www.eatechportable.fi/fi/eatech-portable-sales/miksi-eatech-portable-sales


HAU-HAU ja tehokasta myyntiä kaikille!
🙂

Appsidaisyterveisin,

Tarja

Ps. Tällä viikolla minua ilahdutti se, että Wilman Windows Phone -versio on julkaistu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s